Skip to Content
VIBLOG
Aardappelen In De Oven
belgium Admin_ / March 6, 2021

Aardappelen In De Oven. Laat ze meteen in een vergiet uitlekken en een paar minuten uitwasemen, tot ze min of meer droog zijn. “schud de aardappels flink in de pan zodat de buitenkant niet meer zo glad is voordat ze de oven in gaan.

Huis, tuin en keukenvertier Aardappeltjes uit de oven
Huis, tuin en keukenvertier Aardappeltjes uit de oven from www.pinterest.com

Verhit een beetje olijfolie of ganzenvet in een braadslee. Zet de schaal in de oven. Dan kan je de aardappelen even voorkoken.

Verwarm De Oven Voor Op 220 °C.

Je kan de aardappelen ook rauw in een oven van 200°c steken. “schud de aardappels flink in de pan zodat de buitenkant niet meer zo glad is voordat ze de oven in gaan. Doe de blokjes aardappel in een grote pan koud water met wat zout en breng ze aan de kook.

Prik De Aardappelen In Met Een Mes En Leg Ze In.

Blaadjes van enkele twijgjes rozemarijn; Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes. Verwarm de oven op 200 graden.

Je Kan De Schil Eraan Laten.

Schil de aardappelen en halveer ze. Laat ze meteen in een vergiet uitlekken en een paar minuten uitwasemen, tot ze min of meer droog zijn. Breng dit op smaak met peper en zeezout.

Voeg Vervolgens Ook De Geraspte Knoflook En Gedroogde Peterselie Toe Aan Het Kommetje.

Drizzel er wat olijfolie overheen en breng de aardappeltjes op smaak met. Schil de aardappelen, halveer en kook 7 min. Schil de aardappels en snijd de aardappels in middelgrote blokjes (zelf had ik ze iets te klein gesneden).

Verwarm De Oven Voor Op 200°C.

De buitenkant mag een beetje mushy zijn.wanneer je ze een uur in een oven van 180 °c doet, zullen ze extra goudbruin worden. Halveer ze of snijd ze in parten, afhankelijk van de grootte van je aardappelen. Wat geraspte schil van een onbespoten citroen

Comments
No comments yet, take the initiative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

VIBLOG © 2022