Skip to Content
VIBLOG
Abn Amro Koers
netherland Admin_ / December 20, 2021

Abn Amro Koers. Sinds de privatisering van abn amro liep de koers eerst op, maar sinds de start van 2018 is de koers stevig weggezakt. Selecteer het tijdsframe om een prognose van de koers te zien.

Ook tweevoudig toernooiwinnaar Monfils meldt zich af voor
Ook tweevoudig toernooiwinnaar Monfils meldt zich af voor from www.nu.nl

Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Raadpleeg hier de meest recente koersen, grafieken, financiële data, bedrijfsgegevens en nieuws over het aandeel abn amro bank n.v. De daling van € 28 naar € 16 komt vooral door de lagere verwachtingen.

The Bank's Product Portfolio Includes Insurances, Mortgages, Savings, Investments, Loans And Payments, Among Others.

De winst is sinds 2017 wat weggezakt van € 2,89 naar € 2,05 per aandeel abn amro. Raadpleeg hier de meest recente koersen, grafieken, financiële data, bedrijfsgegevens en nieuws over het aandeel abn amro bank n.v. De koersen schommelen tussen de 15 euro in 2016 en 28 euro in 2018.

Selecteer Het Tijdsframe Om Een Prognose Van De Koers Te Zien.

Abn amro bank nv is a bank based in the netherlands. Donderdag 13 januari 2022 11:06 ubs verhoogt het koersdoel van abn amro bank n.v. Controleer hier de koers van abn amro en waarom deze is zoals hij is.

Bekijk De Streaming Aandelenkoersen Van De Bekendste Beurzen En Realtime Indices Wereldwijd.

Koers verwachting samengesteld door tradingview. Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Onze experts volgen de markt op de voet,.

Van Koersen Van Aandelen En Opties Van Bedrijven Op De Nederlandse Aex, Amx, Ascx En Lokale Aandelen, Tot De Beurskoersen Van Aandelen Op Grote Europese Beurzen Als De Bel20, Dax30, Lse En Cac40.Tevens Vindt U Hier De Koerslijsten Van De Amerikaanse Dow Jones, Nasdaq Of S&P.

De realtime koers van abn amro bank n.v. Sinds de privatisering van abn amro liep de koers eerst op, maar sinds de start van 2018 is de koers stevig weggezakt. Abn amro profielfonds 6 is een 'zeer offensief' beleggingsfonds dat toegang biedt tot een optimaal gespreide portefeuille die kan bestaan uit een mix van vermogenscategorieën zoals aandelen en alternatieve beleggingen.

Voor Abn Amro Speelt Mee Dat De Nederlandse Staat Nog Steeds Grootaandeelhouder Is Met 56% Van De Aandelen.

De daling van € 28 naar € 16 komt vooral door de lagere verwachtingen. Deze bovenstaande analyse afkomstig van tradingview geeft op basis van technische indicatoren een waardering aan voor koop/verkoop/behouden. Beleggen bij abn amro is beleggen met meer dan 200 jaar ervaring.

Comments
No comments yet, take the initiative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

VIBLOG © 2022