Skip to Content
VIBLOG
Abonnement De Lijn
belgium Admin_ / October 3, 2021

Abonnement De Lijn. 49,00 € pour un an : Dan bespaar je door een gecombineerd abonnement aan te kopen, altijd goedkoper en je reist met 1 enkel vervoersbewijs op alle gekozen trajecten.

De Lijn ne donnera plus d'office une carte aux 65 ans et
De Lijn ne donnera plus d'office une carte aux 65 ans et from www.rtbf.be

Vous pourrez acheter une carte mobib, demander un statut à réduction, télécharger vos attestations fiscales, commander un duplicata, acheter des titres pour vos bénéficiaires… Hoe verleng ik mijn abonnement? Sur tout le réseau de la stib (excepté depuis brussels airport avec la ligne 12).

Vous Désirez Bénéficier De Fonctionnalités Supplémentaires ?

1, 3 of 12 maanden; De stad betaalt 25% van de kostprijs van een abonnement voor haar inwoners van 12 tot en met 18 jaar. Tegen een voordelig tarief (56 euro).

49,00 € Pour Un An :

Abonnement op naam voor een vast traject ; Dankzij de stad ninove kan je een extra voordelig abonnement van de lijn aankopen. Wie meer dan 17 keer per jaar gebruikmaakt van de lijn, doet zeker voordeel met dit abonnement.

Sur Tout Le Réseau De La Stib (Excepté Depuis Brussels Airport Avec La Ligne 12).

Het gratis abonnement voor personen met een handicap (pmh) is alleen geldig op voertuigen van de lijn (en dus niet bij de mivb of de tec in brussel en wallonië). Je scant de kaart als je op de bus stapt. Vous voyagez en train et prenez le bus, le tram ou le métro ?

U Kan Dit Aanvragen Tot En Met 18 November 2020.

Registreer u dan voor 19 november 2020 op www.delijn.be/pauzeknop. Voorwaarden om een gratis jaarabonnement (buzzy pazz of omnipas) voor de lijn te krijgen, moet u. Als je al internet hebt met vast bellen kun je via mijnkpn belonbeperkt aanzetten.

Dan Is Het Voordelig Om Een Onbeperkt Bellen Abonnement Af Te Sluiten.

Combineer je het gebruik van de trein met de voertuigen van de lijn? Er is een onderscheid tussen treinkaarten die worden aangemaakt op basis van een moederkaart die afgeleverd is vóór of na 1 juli 2002. 12 maanden aan de prijs van 10 x een maand;

Comments
No comments yet, take the initiative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

VIBLOG © 2022