Skip to Content
VIBLOG
Begrafenissen Baert Lokeren
belgium Admin_ / August 3, 2021

Begrafenissen Baert Lokeren. Uitvaartcentrum van lent in lokeren: Dit alles volgens onze visie die we reeds jarenlang onderhouden en uitbreiden.

Rouwcentrum Baert De Vos BegrafenissenCrematies tot
Rouwcentrum Baert De Vos BegrafenissenCrematies tot from www.infobel.com

Geboren te paulis op 2 juni 1960. Zo wil begrafenissen van dael je zo goed mogelijk opvangen tijdens deze moeilijke periode. Begrafenissen de clerck is sedert de jaren ’30 en gedurende vier generaties een gevestigde zaak in lokeren.

Overleden Te Wuustwezel Op 4 Januari 2022.

Omwille van privacy redenen publiceren wij enkel de namen van de overledenen op vraag en met toestemming van de familie met de mogelijkheid tot condoleren. Het rouwcentrum beschikt over een funerarium, een aula, een winkel, eigen drukwerk en een mooie zaal voor de koffietafel. Zo wil begrafenissen van dael je zo goed mogelijk opvangen tijdens deze moeilijke periode.

Begrafenissen De Clerck Is Sedert De Jaren ’30 En Gedurende Vier Generaties Een Gevestigde Zaak In Lokeren.

Op deze bovenverdieping kan u de rust terugvinden. Edgard de clerck stichtte de zaak en werd opgevolgd door zijn zoon alfons, die op zijn beurt de fakkel doorgaf aan zijn zoon eric. Het dragen van een mondmasker is verplicht.

Uitvaartcentrum Van Lent In Lokeren:

Dit alles volgens onze visie die we reeds jarenlang onderhouden en uitbreiden. Geboren te lokeren op 21 juni 1941. Van berlare (9290, belgië) * 3/08/1927 + 10/12/2021.

De Uitvaart Vindt Plaats Op Zaterdag 15 Januari 2022 Om 11 Uur.

Hier bent u als familie alleen, omringd door de beste zorgen. 09 233 50 82 info@lenssens.be contacteer ons. Gerard vervaet 17/03/1932 — 31/12/2021.

Op Die Manier Kan Je In Alle Rust En Sereniteit Je Verdriet Verwerken.

Geen storende of afleidende factoren. Wij regelen niet enkel de plechtigheid, begrafenis of crematie, maar zorgen ook voor rouwdrukwerk, de koffietafel, de bloemen en het plaatsen van een overlijdensbericht in de krant. Eric de clerck en zijn echtgenote chantal, worden momenteel bijgestaan door hun.

Comments
No comments yet, take the initiative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

VIBLOG © 2022