Skip to Content
VIBLOG
De Afspraak Op Vrijdag
belgium Admin_ / April 5, 2021

De Afspraak Op Vrijdag. De afspraak kijkt elke avond om half negen op eigen wijze naar het nieuws en ontvangt gasten uit de actualiteit. De afspraak op vrijdag geeft een terugblik op de politieke week en de andere actualiteit.

De afspraak op vrijdag De afspraak op vrijdag 20181221
De afspraak op vrijdag De afspraak op vrijdag 20181221 from www.vrt.be

In de afspraak ontvangt bart schols elke uitzending drie tot vier gasten uit het nieuws en de actualiteit. Ook voor andere cd&v’ers stond de deur het afgelopen jaar opvallend wijd open. Minister kuipers schrijft aan de tweede kamer dat het om.

Het Programma Heet Dan De Afspraak Op Vrijdag En Brengt Politieke Duiding Bij De Voorbije Week.

Straks in de afspraak op vrijdag: Je kan het hen niet kwalijk nemen dat ze die immens complexe crisis. Geschenkbonnen zijn altijd in de zaak te verkrijgen.

Aanvankelijk Werd De Afspraak Uitgezonden Om 20 Uur En Was Schols De Enige Presentator.

De afspraak op vrijdag geeft een terugblik op de politieke week en de andere actualiteit. De afspraak op vrijdag : In tegenstelling tot vtm nieuws op.

′′ People Ask Me To Do The Impossible. @ [453932394796444:274:Zuhal Demir] On Why She Refused The Permit For A New Gas Plant In Vilvoorde.

Je kan alle afleveringen van de afspraak op vrijdag, tot 30 dagen terug, gratis herbekijken op vrt nu. Het duidingsprogramma laat het publiek daarnaast kennis maken met merkwaardige en nieuwswaardige verhalen. Als je geïnteresseerd bent in politiek, dan is de afspraak op vrijdag van gisteren wel de moeite.

Een Gesprek Over De Betogingen Tegen Het.

De afspraak op vrijdag : In januari 2016 verhuisde het programma naar 20.30 u. Maar de laatste tijd hebben ze, surfend op de volkswil, niet gedaan wat moest gebeuren.

Ivan De Vadder Blikt Samen Met Zijn Gasten Terug Op De Politieke Week.

Vandaag is de staatssecretaris voor relance thomas dermine (ps) te gast, samen met professor economie gert peersman (ugent) en. Wij bieden ook ontbijt aan gelieve minstens een dag op voorhand te reserveren en dit. Op vrijdag neemt ivan de vadder over.

Comments
No comments yet, take the initiative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

VIBLOG © 2022