Skip to Content
VIBLOG
De Lijn Routeplanner
belgium Admin_ / November 2, 2021

De Lijn Routeplanner. In de zomer rijdt de kusttram elke 10 minuten, in de winter om de 20 minuten. Op de portaalsite www.mijnlijn.be vind je op één plek alle kanalen van de lijn.

Archief — Cultureel Erfgoed Annuntiaten Heverlee
Archief — Cultureel Erfgoed Annuntiaten Heverlee from www.cultureelerfgoedannuntiatenheverlee.be

Met de nmbs routeplanner vind je de beste dienstregeling en het treinticket op maat. De kusttram is de ideale partner om de kust te ontdekken! Ontdek alle kanten van de kust met de kusttram.

Plan Je Multimodale Reis Binnen Vlaanderen Met Deze App Van De Lijn.

Onze excuses voor het ongemak. Find local businesses, view maps and get driving directions in google maps. Dit betekent dat we jou als reiziger de informatie willen geven die je.

Overdag Om De 10, 15 Of 20 Minuten Een Kusttram *, 'S Avonds Om De 30 Of 60 Minuten.;

March 14, 2014 · brussels, belgium ·. De routeplanner en reisinfo apps van de lijn werken opnieuw, ook de belbuscentrales zijn opnieuw bereikbaar. We ondervinden wel nog technische problemen met onze realtime halteborden.

De Snelste Weg Van Punt A Naar Punt B?

This page shows the last lines you viewed. Er is ook een optie waarbij enkel haltes geselecteerd worden die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Met de routenet routeplanner plant u routes door heel europa van deur tot deur.

Klik Op De Lijnbenaming Voor De Volledige Haltelijst En Dienstregeling.

Limitied geocoding service that retuns stops, adresses or pois and its xy coordinates. De lijn does apply limits to its open data. Typical for input on a routeplanner (eg kerkstraat 14 hasselt or achter de kazerne ).

Dit Bus Route Begint In Gent Zuid Perron 3 En Eindigt In Gent Muidebrug.

Network maps & platform layouts. Hij rijdt 1 km en heeft 2 haltes. In de zomer rijdt de kusttram elke 10 minuten, in de winter om de 20 minuten.

Comments
No comments yet, take the initiative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

VIBLOG © 2022