Skip to Content
VIBLOG
De Lijn Staking
belgium Admin_ / March 22, 2021

De Lijn Staking. De lijn zei eerder al het zuur te vinden dat de reizigers weer de dupe zijn van de acties. De grootste hinder was er in de provincie antwerpen, waar de hele dag nagenoeg geen bussen en trams van de lijn reden door een staking in.

OVERZICHT. Staking bij De Lijn voor grote hinder in
OVERZICHT. Staking bij De Lijn voor grote hinder in from www.gva.be

De staking is volgens hem spierballengerol voor intern vakbondsgebruik. Stippel je route met bus of tram uit, koop je vervoerbewijs of lees meer over ons aanbod. De 24 urenstaking bij de lijn van de drie vakbonden verstoort de dienstverlening in.

Uw Chatgesprek Wordt Automatisch Gestart Zodra.

U ontvangt een kopie van uw bericht. Dat is het gevolg van een nationale vakbondsactie. De vakbonden bij de lijn hebben een stakingsaanzegging ingediend.

Acties Bij De Vervoersmaatschappij Zijn Mogelijk Vanaf.

De lijn zei eerder al het zuur te vinden dat de reizigers weer de dupe zijn van de acties. Bericht terug naar overzicht chat met ons. Na de nmbs nu ook minimale dienstverlening bij de lijn, maar nog niet tijdens staking op 29 maart vr 19 mrt 2021 13:43 vlaams minister van mobiliteit lydia peeters (open vld) gaf het sociaal overleg bij de lijn eerst de tijd om een voorstel uit te werken, maar in december vorig jaar kwam ze zelf met een voorstel op de proppen.

Twee Derde Chauffeurs Rijdt Niet, Hinder In Hele Provincie Antwerpen.

Stippel je route met bus of tram uit, koop je vervoerbewijs of lees meer over ons aanbod. Reed je bus of tram met vertraging, waardoor je te laat op school of het werk was? De staking is volgens hem spierballengerol voor intern vakbondsgebruik.

Maar De Hinder Zou Wel Eens Groot Kunnen Zijn, Zegt Rita Coeck Van Acod.

Op 6 december rijden mogelijk niet alle trams en bussen van de lijn. Op 6 december mogelijk problemen met tram en bus. Ze houden vast aan hun staking vanaf.

De Grootste Hinder Was Er In De Provincie Antwerpen, Waar De Hele Dag Nagenoeg Geen Bussen En Trams Van De Lijn Reden Door Een Staking In.

“er is vandaag (maandag, nvdr. Controleer zeker de website van de lijn, daar vind je de meest recente updates. De lijn komt voor het eerst met ‘alternatieve dienstregeling’ bij staking.

Comments
No comments yet, take the initiative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

VIBLOG © 2022