Skip to Content
VIBLOG
De Ster Sint Niklaas
belgium Admin_ / March 15, 2021

De Ster Sint Niklaas. Momenteel telt onze club ongeveer 75 leden. Op dit domein kan u het hele jaar door genieten van zon, strand en water.

De Ster verwelkomt dancefestival SintNiklaas hln.be
De Ster verwelkomt dancefestival SintNiklaas hln.be from www.hln.be

Taverne de brokkelinck biedt u een uniek, gezellig en warm kader aan met veranda en buitenterras. De ster praktisch openingsuren en toegang openingsuren en toegang. Heerlijke pannenkoek of een geurende tas koffie.

Op Dit Domein Kan U Het Hele Jaar Door Genieten Van Zon, Strand En Water.

View nearby places on a map. De schorre in boom organiseert traditiegetrouw twee dagen lang putteke winter op vrijdag 10 en zaterdag 11 december. Gerechten, bereid met dagverse producten!

Taverne De Brokkelinck Biedt U Een Uniek, Gezellig En Warm Kader Aan Met Veranda En Buitenterras.

Welkom op de website van taverne de ster! De ster praktisch openingsuren en toegang openingsuren en toegang. +32 3 776 06 15.

Ligplaats Aan De Steiger Of Deel Van De Zwemzone.

Daarenboven kan u genieten van een prachtig zicht op het meer van recreatieoord de ster. Het provinciaal domein de ster is een prachtig domein van 100 hectare groot met een grote watersportvijver, een strandbad en waterglijbanen, een grote speeltuin, een kinderboerderij en een trampolinepark. Handdoekje op de ligweide of het strand, jij.

Momenteel Telt Onze Club Ongeveer 75 Leden.

204 reviews by visitors and 19 detailed photos. Voor een lekkere lunch, een gezellig diner, een. Ben je bij ons op het juiste adres.

Deze Winkel Is Geplaatst In De Categorie Vakantieverblijven.

Find on the map and call to book a table. De ster is elke dag open: Een recreatief evenement voor al wie van een leuke uitdaging houdt.

Comments
No comments yet, take the initiative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

VIBLOG © 2022