Skip to Content
VIBLOG
Dienstregeling De Lijn
belgium Admin_ / May 14, 2021

Dienstregeling De Lijn. Dan zie je de actuele doorkomsttijden van de lijn(en). Omleidingen, stremmingen en werk aan het spoor staan hier niet in.

Nieuwe dienstregeling De Lijn van kracht (Huldenberg
Nieuwe dienstregeling De Lijn van kracht (Huldenberg from www.nieuwsblad.be

Gebruik de download pdf voor de actuele tijden en halte's. Klik op een link om de dienstregeling te bekijken. Op sommige buslijnen zijn wijzigingen in frequenties en tijden doorgevoerd.

Je Vindt Je Lijn Ook Via De Routeplanner.

De dienstregeling van de ret met alle vertrektijden voor alle haltes voor de bus, tram en metro. De resultaten kan je dan zelf printen. To travel routes line/stop timetables nearby traffic info bad weather plan express lines bookable services p+r park and ride services mobility partners network maps.

Voor De Dienstregeling Van 2022 Verschilt Het Per Vervoerder Wanneer De Veranderingen In De Dienstregelingen Ingaan.

Routeplanner om zelf je reisroute te berekenen; Informatie over de dienstregeling vanaf 3 januari 2021. Dit is helaas een gevolg van het feit dat we minder reizigers vervoeren.

Zodra De Bijzonderheden Per Vervoerder Bekend Zijn Vind Je.

Je vindt de meest actuele dienstregeling van je lijn door bovenaan op de homepagina je lijnnummer in te geven en dan op 'dienstregeling' te klikken. Begint om 18:24 en eindigt om 23:23. Dit is de geplande dienstregeling.

Op Sommige Buslijnen Zijn Wijzigingen In Frequenties En Tijden Doorgevoerd.

Halte is toegankelijk voor rolstoelen. Omleidingen, stremmingen en werk aan het spoor staan hier niet in. Kies eender welke 4 tram stations om hieronder actuele dienstregelingen en hun routekaart te bekijken.

Dan Zie Je De Actuele Doorkomsttijden Van De Lijn(En).

4 tram dienstregeling overzicht voor de komende week: Je krijgt dan een lijst met deze en andere haltes in de buurt met daarbij de lijnen die er stoppen en hun bestemming. De nieuwe tijden (vanaf 10 mei) moeten nog worden ingevuld in de tabellendienstregeling!

Comments
No comments yet, take the initiative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

VIBLOG © 2022