Skip to Content
VIBLOG
Dierenasiel Sint Truiden
belgium Admin_ / May 4, 2021

Dierenasiel Sint Truiden. Als je een van onze honden adopteert geef je hem of haar een tweede kans op een gelukkig leven. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd.

Dierenasiel SintTruiden bestaat 50 jaar! Ludwig Vandenhove
Dierenasiel SintTruiden bestaat 50 jaar! Ludwig Vandenhove from www.ludwigvandenhove.be

Als je een van onze honden adopteert geef je hem of haar een tweede kans op een gelukkig leven. 25,338 likes · 1,702 talking about this · 1,371 were here. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen.

Dierenasiel Ieper Vzw Is Actief In De Politiezone Van Het Arrondissement Ieper, Voor De Dieren Van Volgende Gemeenten :

Het dierenasiel zet zich ook extra in om de slachtoffers. Vlasstraat 42 3920 lommel +32/ 11 56 23 73. Alle honden die vrij zijn ter adoptie staan op onze website.

De Vzw Dierenasiel Genk Zet Zich Al 30 Jaar Met Hart En Ziel In Voor De Opvang Van Honden En Katten.

Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. De vzw dierenasiel tienen zet zich al bijna 20 jaar met hart en ziel in voor dierenwelzijn in de regio tienen. Het gaat dan om jonge pups die tijdens de lockdown werden gekocht en die nu na 1 tot 2 jaar naar het asiel worden teruggebracht.

Deze Dieren Zijn Zwerfdieren, Afgestaan Door De Eigenaar Of In Beslag Genomen.

6,302 likes · 19 talking about this · 3 were here. ถูกใจ 25,421 คน · 625 คนกำลังพูดถึงสิ่งนี้ · 1,336 คนเคยมาที่นี่. 25,338 likes · 1,702 talking about this · 1,371 were here.

1 Je Krijgt Professionele En Persoonlijke Begeleiding Zodat Je De Hond Vindt Die Echt Bij Jou Past.

Als je een van onze honden adopteert geef je hem of haar een tweede kans op een gelukkig leven. +32 (0)11 69 53 07 e : In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren.

Hondenasielen Of Dierenasielen Werken Samen Met Verschillende Organisaties Die Helpen Om Gevonden Dieren En Hun Eigenaren Weer Bij Elkaar Terug Te Brengen.

Op onze locatie in de viaductstraat vangen we momenteel zowel honden als katten op. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Dat is op zichzelf al goed nieuws.

Comments
No comments yet, take the initiative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

VIBLOG © 2022