Skip to Content
VIBLOG
Groene Asperges Klaarmaken
belgium Admin_ / October 11, 2021

Groene Asperges Klaarmaken. Roer er een groentebouillonklokje door en breng aan de kook. Zet het vuur lager en leg de asperges in het water, kook de groene asperges voor 3 tot 5 minuten;

Zalm uit de oven met groene asperges en aardappelen SLIMdiet
Zalm uit de oven met groene asperges en aardappelen SLIMdiet from www.slimdiet.eu

Doe de asperges voorzichtig in het water en. Als je groene asperges gaat wokken of grillen hoef je ze niet eerst te koken. Maak de asperges schoon en snijd de houtachtige onderkanten eraf.

Snijd De Rest Van De Groene Asperges In Kleine.

Laat een 10tal minuten tot een kwartiertje sudderen. Groene asperges in een spekjasje. Snijd de knoflook in dunne plakjes.

Kneus De Knoflook, Doe Deze Ook In De Ovenschaal En Giet Een Scheutje Olijfolie Over De Asperges.

Kook de asperges twee minuten. Ideaal is een speciale, hoge, smalle aspergepan, maar een gewone kookpan met een klein grondoppervlak werkt ook prima. Kook de asperges ongeveer 15 minuten in een pan met licht gezouten water.

Ook De Witte Asperge Kan Goed In De Oven Bereid Worden.

Sprenkel de olie erover en bak ca. Zet het vuur laag, zodat het nog net zachtjes kookt. Laat de gare asperges op een keukendoek uitlekken.

Zet De Ovenschaal In De Oven.

Als je groene asperges gaat wokken of grillen hoef je ze niet eerst te koken. Verwarm allereerst de oven op 220 graden. De groene asperge is daarom ook erg populair om te verwerken in salades of een risotto.

Snijd De Houtachtige Onderkant Van De Asperges.

Wie de groene kleur zoveel mogelijk wil behouden, die laat het deksel van de pot tijdens het sudderen! Groene asperges groeien boven de grond en deze hoef je ook niet te schillen zoals bij witte asperges daarnaast hebben deze asperges een iets kortere kooktijd dan witte. Verwarm olie in een ronde pan of wok, snijd de groene asperges in stukken en bak rauw aan in de hete olie.

Comments
No comments yet, take the initiative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

VIBLOG © 2022