Skip to Content
VIBLOG
Hln 24 Uur Live
belgium Admin_ / October 9, 2021

Hln 24 Uur Live. In het sportpaleis weerklinkt muziek. Het event is integraal, live en gratis te volgen via hln.be en in de hln app.

Miguel Wiels na 24 uur live “Ik ben kapot" 24 UUR LIVE
Miguel Wiels na 24 uur live “Ik ben kapot" 24 UUR LIVE from www.hln.be

Vanuit belgië én het buitenland genoten kijkers van meer dan 100 artiesten die ons nog tot vanavond vanuit het antwerpse sportpaleis trakteren. Op zaterdag 22 januari treden miguel wiels en zijn band vanaf 18 uur de klok rond op in het antwerpse sportpaleis. Voor het grote publiek zijn de concerten via hln.be of de hln app te volgen, maar anders dan de eerste keer is er nu ook een klein publiek fysiek welkom.

Na Een Succesvolle Eerste Editie.

De namen van de deelnemende artiesten worden in de komende dagen bekend gemaakt via de website en social media van 24 uur live. 24 uur live 2022 van 22 januari 18u tot 23 januari 18u live vanuit het sportpaleis, integraal en gratis te volgen via hln.be livestream. De tweede editie van ‘24 uur live’ is een feit.

De Aftrap Wordt Gegeven Op Vrijdag 12 Maart Om 18 Uur En.

129 artiesten kwamen dit weekend langs in het sportpaleis voor de tweede editie van '24 uur live'. Artiesten van hier, over alle genres heen, spelen met hen mee. Dankzij de livestream op hln volgden ruim 2 miljoen vlamingen de muziekmarathon mee.

De Ticketverkoop Start Op Vrijdag 14 Januari Om 10 Uur Via Tele Ticket Service.

24 uur live is een coproductie van les flamands, sportpaleis group en live nation en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij dpg media. Fans en muziekliefhebbers (de vorige editie wist meer dan 650.000 volgers te begeesteren) kunnen dus dit jaar niet alleen via hln.be en de hln app virtueel plaats nemen in de grootste. Na een jaar van amper livemuziek, gaat de pauzeknop 24 uur lang uit.

De Concerten Brachten In Totaal Ook Een Fooi Van 100.000 Euro Op Om Het Evenement En De Muzieksector Te Steunen.

24 uur live, antwerp, belgium. De muziekmarathon 24 uur live, vlaanderens booster aan positiviteit, ging vandaag om 18 uur van start.meer dan honderd artiesten geven tot zondagavond 23 januari het beste van zichzelf in het sportpaleis. Zaterdag 22 januari brengt 24 uur live de artiesten terug naar de vlaamse huiskamers.

Er Komt Een Tweede Editie Van De Online Muziekmarathon 24 Uur Live.

Zo kijk je naar '24 uur live'. 101 likes · 209 talking about this. 24 uur live komt terug!

Comments
No comments yet, take the initiative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

VIBLOG © 2022