Skip to Content
VIBLOG
Német Magyar Szótár
germany Admin_ / October 30, 2021

Német Magyar Szótár. Egyszerű keresés, nyelvtani információban gazdag találatok. A glosbe egy olyan közösségi alapú projekt, amelyet olyan emberek készítettek, mint te.

Halász Előd Magyarnémet + Németmagyar nagyszótár III
Halász Előd Magyarnémet + Németmagyar nagyszótár III from www.vatera.hu

Van előfizetésem, a teljes szócikk megtekintéséhez belépek. A szótár tartalmaz még az adott angol, vagy magyar szóhoz kapcsolódó kifejezésszótárat és példamondatokat is. A német nyelv általában törekszik a szavak olvasás szerinti kiejtésére.

Egyszerű A Keresés, Nyelvtani Információban Gazdag Találatok, Ragozás, Szinonímák.

Hallgasd meg a kiejtést is! Előfordulhat, hogy szeretnéd megtudni egy már korábban keresett német vagy magyar szó jelentését. Kérjük, új bejegyzéseket adjon a szótárhoz.

Van Előfizetésem, A Teljes Szócikk Megtekintéséhez Belépek.

A német nyelv általában törekszik a szavak olvasás szerinti kiejtésére. Bevor die übersetzung für alle. Ebben az esetben kattints a lap jobb oldalán felül megjelent keresési előzmények megfelelő elemére és újra megjelenik az, amit eredetileg kerestél és már megtaláltál.

Segítsen Nekünk A Legjobb Szótár Felépítésében.

Majdnem 100 millió ember anyanyelve, és további 80 millió ember tanult nyelve, ezért a világ legfontosabb nyelvei közé tartozik. Dict.cc möchte es seinen benutzern ermöglichen, ihr wissen mit anderen zu teilen. Ingyenes minőségi online szótárak, fordítások, társalgások, nyelvtani összefoglalók, témakörök és nyelvi játékok.

Nincs Regisztrációm És Előfizetésem, A Szótár 2 Órás, Ingyenes Próbaverziójának Elindításához Regisztrálok És Belépek.

A német a germán nyelveknek a nyugati ágába tartozó nyelv. A glosbe egy olyan közösségi alapú projekt, amelyet olyan emberek készítettek, mint te. A google ingyenes szolgáltatása azonnal lefordítja a szavakat, kifejezéseket és weboldalakat a magyar és több mint 100 további nyelv kombinációjában.

Ebben Az Esetben Kattints A Lap Jobb Oldalán Felül Megjelent Keresési Előzmények Megfelelő Elemére És Újra Megjelenik Az, Amit Eredetileg Kerestél És Már Megtaláltál.

A szótár tartalmaz még az adott angol, vagy magyar szóhoz kapcsolódó kifejezésszótárat és példamondatokat is. A szótár tartalmaz még az adott angol, vagy magyar szóhoz kapcsolódó kifejezésszótárat és példamondatokat is. Előfordulhat, hogy szeretnéd megtudni egy már korábban keresett német vagy magyar szó jelentését.

Comments
No comments yet, take the initiative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

VIBLOG © 2022