Skip to Content
VIBLOG
Reizen Naar Duitsland
netherland Admin_ / October 19, 2021

Reizen Naar Duitsland. Bijvoorbeeld voor spanje, frankrijk, italië, duitsland, griekenland of portugal? Hier vindt u de meest actuele en correcte informatie over de coronamaatregelen en inreisbeperkingen die van kracht zijn in duitsland.

Reizen naar Duitsland vector illustratie. Illustratie
Reizen naar Duitsland vector illustratie. Illustratie from nl.dreamstime.com

Vergeet je reis naar duitsland ook niet aan te melden. Sinds 21 november 2021 is belgië hoogrisicogebied. Duitsland is zowat onze belangrijkste handelspartner en heel veel vlamingen gaan er vaak naartoe.

Voor Hoogincidentiegebieden (Hoogrisicogebieden) Zoals Nederland.

Hier vindt u de meest actuele en correcte informatie over de coronamaatregelen en inreisbeperkingen die van kracht zijn in duitsland. Dan is een vakantie naar duitsland waar jij naar op zoek bent! If you are entering germany in the capacity of transport personnel.

Je Gaat Naar Het Online Portaal Van De Duitse Overheid En Vult Alle Vragen In.

Wij hebben de meest actuele informatie en veelgestelde vragen rondom corona in duitsland voor je op een rij gezet. Reizigers die langer dan 24 uur in duitsland blijven en/of hier overnachten moeten een inreisformulier invullen. Voor meer informatie over de coronamaatregelen in duitsland verwijzen we naar de duitse deelstaten.

Personen Die Alleen Door België Zijn Gereisd Of Via De Snelste Route Door Duitsland Reizen Personen Die Minder Dan 72 Uur In Duitsland Of In België Verblijven En Die Duitsland Binnenkomen Om Familieleden In De Eerste Graad, Echtgenoten Of Samenwonenden Die Niet Tot Hetzelfde Gezin Behoren, Te Bezoeken, Of In Verband Met Gedeeld Gezag Of Omgangsrecht.

Reizen naar het buitenland en corona. Bijvoorbeeld voor spanje, frankrijk, italië, duitsland,. Het reisadvies van de fod buitenlandse zaken voor duitsland vindt u hier.

Aanmelden Reis Naar Duitsland, Anders Riskeer Je Een Boete Tot Wel 25.000 Euro.

Dit hoeft overigens niet wanneer je op doorreis bent of minder dan 24 uur in duitsland zal zijn. Vanaf zondag 21 november 2021 is nederland voor duitsland een hoogriscogebied. Controleert u voor u naar duitsland reist wat geldt in de deelstaat die u bezoekt.

Voordat Je Met De Auto Naar Duitsland Gaat, Is Het Goed Om Op De Hoogte Te Zijn Van De Regels In Het Verkeer.

De belangrijkste informatie over de coronamaatregelen op een rij. Waar vind ik de meest actuele reisadviezen? Hierna ontvang je een bewijs van je aanmelding, neem deze mee.

Comments
No comments yet, take the initiative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

VIBLOG © 2022