Skip to Content
VIBLOG
Van Dooren Begrafenissen
belgium Admin_ / November 12, 2021

Van Dooren Begrafenissen. De meest complete uitvaartgids van belgië, ° kwaadmechelen, 16 februari 1951.

Piessens Nathalie Wase Begrafenissen
Piessens Nathalie Wase Begrafenissen from www.wasebegrafenissen.be

Bovendien moet je op korte tijd heel wat beslissingen nemen. Hun zoon werner hielp vanaf zijn vijftiende mee in de zaak. Als familiale onderneming willen we een persoonlijke en professionele ondersteuning geven, en met wederzijds vertrouwen als basis, samen met u vorm geven aan een mooie en passende.

° Kwaadmechelen, 16 Februari 1951.

Iemand verliezen is bijzonder ingrijpend. Als familiale onderneming willen we een persoonlijke en professionele ondersteuning geven, en met wederzijds vertrouwen als basis, samen met u vorm geven aan een mooie en passende. Van nijlen (2560, belgië) * 6/08/1927 + 2/01/2022.

En Naast Het Nieuws Van De Dag Kunnen We Je Bijkomende Artikels Aanbevelen Op Basis Van Je Interesses.

Service en dienstbaarheid staan bij ons snelgroeiend bedrijf voorop waardoor we constant op zoek gaan naar nieuwe technieken en producten om u het allerbeste resultaat te garanderen. U kan ook bij ons terecht voor verzekeringen. De wijze waarop dit gebeurt kan een onuitwisbare indruk nalaten, een herinnering worden om te koesteren.

Zo Kan Jij Rustig En Met Een Warm Gevoel Afscheid Nemen.

Hun zoon werner hielp vanaf zijn vijftiende mee in de zaak. Mediahuis wil je online een sterke nieuwsbeleving bieden. In 2001 werd hij vaste medewerker.

Jacqueline Was Woonachtig Te Dessel.

Welkom op de website van verstraeten uitvaartzorg. +32 14 41 52 41. Wij begeleiden je stap voor stap bij het plannen van de uitvaart en alles eromheen.

Zijn Dochter Trouwde In 1966 Met Hugo Van Dooren, Die In 1973 De Zaak Van Zijn Schoonvader Overnam.

De uitvaartplechtigheid zal plaatsvinden in de aula van het uitvaartcentrum heselmans op vrijdag 4 februari 2022 om 13.30 uur. Bovendien moet je op korte tijd heel wat beslissingen nemen. Aula crematorium pontes op woensdag 12 januari 2022 om 10.15 uur groeten :

Comments
No comments yet, take the initiative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

VIBLOG © 2022