Skip to Content
VIBLOG
Vertaal Engels Nederlands
belgium Admin_ / July 10, 2021

Vertaal Engels Nederlands. Duizenden vertalingen in zinsverband kun je raadplegen in het zinnenboek. Reverso for windows it's free.

Tove Lo How Long songtekst Nederlandse vertaling
Tove Lo How Long songtekst Nederlandse vertaling from muzikum.eu

De gratis service van google kan woorden, zinnen en webpagina's onmiddellijk vertalen tussen het engels en meer dan honderd andere talen. Reverso for windows it's free. Vertalen engels nederlands is een gratis service, en mag door zowel particulieren als zakelijke instanties gratis gebruikt worden.

Translator.eu Vertaalt Tegelijkertijd 1000 Aanslagen Van Een Tekst (Een Tekst Van Midden Lengte).

Nederlands, engels, duits, frans, spaans. Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ontwikkeld door de makers van linguee. Voer een woord in het engels in om naar een vertaling in het nederlands te zoeken.

In Het Onderste Vakje Komt De Gewenste Vertaling Gelijk Tevoorschijn.

Translator.eu vertaalt tegelijkertijd 1000 aanslagen van een tekst (een tekst van midden lengte). Klik op 'vertalen' om de vertaling van engels naar nederlands te krijgen. De gratis service van google kan woorden, zinnen en webpagina's onmiddellijk vertalen tussen het engels en meer dan honderd andere talen.

Meer Functies Met Onze Gratis App.

Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ontwikkeld door de makers van linguee. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen.

Gesproken Tekst Vertalen, Offlinefuncties, Synoniemen, Vervoegingen, Educatieve Spelletjes.

Het snel, effectief en modern manier. Meer functies met onze gratis app. In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn.

Vertalen Engels Nederlands Is Een Gratis Service, En Mag Door Zowel Particulieren Als Zakelijke Instanties Gratis Gebruikt Worden.

1500 karakters resterend nederlands engels duits frans spaans italiaans arabisch bulgaars chinees (traditioneel) chinees (vereenvoudigd) deens fins grieks hebreeuws hindi hongaars indonesisch japans koreaans noors oekraïens pools portugees roemeens russisch slowaaks thai tsjechisch turks vietnamees zweeds Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op vertalen. Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiëren en voor uzelf gebruiken.

Comments
No comments yet, take the initiative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

VIBLOG © 2022