Skip to Content
VIBLOG
Vertaal Nederlands Frans
luxembourg Admin_ / December 29, 2021

Vertaal Nederlands Frans. Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiëren en voor uzelf gebruiken. Translator.eu vertaalt tegelijkertijd 1000 aanslagen van een tekst (een tekst van midden lengte).

Engelse vertaalarchieven
Engelse vertaalarchieven from braustralia.com

Het nederlands naar frans vertalen is met devertaalmachine.nl een eenvoudige klus. Gesproken tekst vertalen, offlinefuncties, synoniemen, vervoegingen, educatieve spelletjes. Bulgaars, chinees, deens, ests, fins, grieks, hongaars, italiaans, japans, lets, litouws, pools, portugees, roemeens, russisch, sloveens, slowaaks, spaans, tsjechisch en zweeds.

Gratis Vertaalsite Voor Vertalen Van En Naar Het Engels, Spaans, Duits, Frans, Italiaans En Meer.

Tu ne fais pas d' anglais. Voer de frans tekst in het bovenste venster in om te vertalen van frans naar nederlands. Nederlands naar engels, nederlands naar duits, en frans naar nederlands.

Vertalen Frans Nederlands Is Gratis.

Klik vervolgens op de groene knop vertalen om de ingevoerde tekst te vertalen. Vertaal enkelvoud, geen meervoud of verkleinwoorden. Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op vertalen.

Klik Op 'Vertalen' Om De Vertaling Van Frans Naar Nederlands Te Krijgen.

Vertalen van frans naar nederlands is een website bedoeld voor mensen die regelmatig op vakantie gaan naar frankrijk, of voor mensen die regelmatig voor zaken in frankrijk zitten. Het interglot vertaal woordenboek vindt nederlandse, engelse, duitse, franse, spaanse en zweedse vertalingen. Reverso for windows it's free.

Het Nederlands Naar Frans Vertalen Is Met Devertaalmachine.nl Een Eenvoudige Klus.

Om met het goede nieuws te beginnen. Deze vertaaltool is beperkt tot 5.000 tekens per vertaling. In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn.

Je Zinnen Snel Vertalen Met Onze Professionele Vertaalmachine.

Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op vertalen. Bekijk alle 366 voorbeeldzinnen met `frans`. Het woordenboek vertaalt geen zinnen, maar geeft wel voorbeelden van zinnen waarin het door u gevraagde woord voorkomt.

Comments
No comments yet, take the initiative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

VIBLOG © 2022