Skip to Content
VIBLOG
Vertaler Frans Nederlands
belgium Admin_ / October 27, 2021

Vertaler Frans Nederlands. In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn. Elke dag vertalen miljoenen mensen met deepl.

Wat Betekent LA VILLE DES ANCIENS in het Nederlands
Wat Betekent LA VILLE DES ANCIENS in het Nederlands from tr-ex.me

Klik vervolgens op de groene knop vertalen om de ingevoerde tekst te vertalen. Want daar vlooit een eindredacteur de tekst pas na nadat hij langs de kwaliteitsbewaker is gepasseerd. Elke dag vertalen miljoenen mensen met deepl.

Vertalen Frans Nederlands Is Gratis.

Meer functies met onze gratis app. Het woordenboek vertaalt geen zinnen, maar geeft wel voorbeelden van zinnen waarin het door u gevraagde woord voorkomt. Vertaal woorden van frans naar nederlands met één druk op de knop.

Om Met Het Goede Nieuws Te Beginnen.

Het nederlands naar frans vertalen is met devertaalmachine.nl een eenvoudige klus. Vertalen van frans naar nederlands is een website bedoeld voor mensen die regelmatig op vakantie gaan naar frankrijk, of voor mensen die regelmatig voor zaken in frankrijk zitten. Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ontwikkeld door de makers van linguee.

Bekijk Dan De Woordenlijst Frans Of De Woordenlijst Nederlands.

Translator.eu vertaalt tegelijkertijd 1000 aanslagen van een tekst (een tekst van midden lengte). Reverso for windows it's free. Vertalen frans nederlands is gratis en blijft gratis!

Gesproken Tekst Vertalen, Offlinefuncties, Synoniemen, Vervoegingen, Educatieve Spelletjes.

100 000 woorden, definitie, etymologie Gratis online vertaaltool in engels, frans, duits, italiaans, portugees, russisch, spaans, arabisch, bulgaars, catalaan, chinees, grieks. In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn.

Op Directvertalen.nu Kun Je Gratis Vertalen, Van En Naar Onder Andere Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans En Portugees.

Klik vervolgens op de groene knop vertalen om de ingevoerde tekst te vertalen. Deze vertaaltool is beperkt tot 5.000 tekens per vertaling. De vertaling gaat snel en bespaart je tijd.

Comments
No comments yet, take the initiative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

VIBLOG © 2022